Αρχική Σελίδα > Ακτοπλοϊκά εισιτήρια > Ακτοπλοϊκές Εταιρείες > Ventouris Sea Lines

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ - VENTOURIS SEA LINES

Ventouris Sea Lines

Ventouris Sea Lines

Η ακτοπλοϊκή εταιρεία Ventouris Sea Lines ιδρύθηκε το 1987 με στόχο να καλύψει τις συγκοινωνιακές ανάγκες των Κυκλάδων.
Όλα αυτά τα χρόνια εξυπηρετεί με τακτικά δρομολόγια τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες των νησιών των Κυκλάδων.

Καθημερινά και καθ’όλη τη διάρκεια του έτους, το Ε/Γ-Ο/Γ ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ εκτελεί δρομολόγιο από το λιμάνι του Πειραιά προς Κύθνο, Σέριφο, Σίφνο, Κίμωλο, Μήλο, Φολέγανδρο, Σίκινο, Ίο και Θήρα.

Στόλος

H Ventouris Sea Lines πραγματοποιεί δρομολόγια με το πλοίο Ε/Γ-Ο/Γ ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, το οποίο διαθέτει 80 πολυτελείς καμπίνες καθώς και 350 καθίσματα αεροπορικού τύπου.

Το Ε/Γ-Ο/Γ ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ διαθέτει σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και ταξιδεύει με μέγιστη ταχύτητα 19 ναυτικά μίλια την ώρα.
Το γκαράζ του συγκεκριμένου πλοίου έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει  300 αυτοκίνητα.

Ε/Γ - Ο/Γ ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  

Προορισμοί

Χρήσιμες Πληροφορίες

  • Οι επιβάτες του Ε/Γ-Ο/Γ ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ υποχρεούνται να προσέρχονται στο πλοίο μισή ώρα πριν την προγραμματισμένη ώρα απόπλου και όσοι ταξιδεύουν με τα οχήματά τους 1 ώρα νωρίτερα στο χώρο αναμονής φόρτωσης.
  • Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια που εκδίδονται από το Internet είναι κανονικά εισιτήρια και τα διέπουν οι ίδιοι κανόνες εμπορικής και ακυρωτικής πολιτικής που διέπουν και τα υπόλοιπα εισιτήρια είτε εκδίδονται από τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, είτε από κάποιο συνεργαζόμενο πρακτορείο.

Δρομολόγια Ventouris Sea Lines

Τα δρομολόγια που πραγματοποιεί το πλοίο της εταιρείας διαφοροποιούνται και εξαρτώνται από την εποχική ζήτηση καθώς και από την προσπάθεια που καταβάλει να εξυπηρετεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις συγκοινωνιακές ανάγκες των νησιών που καλύπτει με τα δρομολόγιά της.

Εισιτήρια Ventouris Sea Lines από το Viva.gr

Στο Viva.gr θα βρείτε πληροφορίες για όλα τα ακτοπλοϊκά  δρομολόγια της Ventouris Sea Lines.
Έχετε τη δυνατότητα να αναζητήσετε εύκολα ακτοπλοϊκό εισιτήριο για τους προορισμούς  που σας ενδιαφέρουν μέσω του online συστήματός μας.

Θα βρείτε επίσης πληροφορίες για όλα τα δρομολόγια του Ε/Γ-Ο/Γ  ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ από τον Πειραιά προς Κύθνο, τη Σέριφο, τη Σίφνο, την Κίμωλο, τη Μήλο, τη Φολέγανδρο, τη Σίκινο, την Ίο και τη Θήρα.
Έχετε τη δυνατότητα να κάνετε κράτηση των δικών σας ακτοπλοϊκών  εισιτηρίων σε πραγματικό χρόνο και να πληρώσετε χρησιμοποιώντας έναν από τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής του Viva.gr.

Αν χρειαστείτε βοήθεια για την κράτηση ή την αγορά ακτοπλοϊκού εισιτηρίου της Ventouris Sea Lines, επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του Viva.gr.